Golfrejser: Eksotiske golfoplevelser på Bali

Bali som golfdestination er noget ganske særligt, og øen regnes af mange for at være blandt Asiens bedste golfdestinationer. Det skyldes ikke mindst omgivelserne og oplevelsen af at befinde sig i et ø-paradis.

Indonesien består af mere end 18.000 øer, som bebos af over 200 millioner mennesker. Landet en blanding af mange forskellige kulturer og folkeslag. Man mener, at der tales over 700 forskellige sprog, hvor indonesisk eller ’Bahasa Indonesia’ er det officielle sprog. I alt er godt 6.000 af Indonesiens mange øer beboet.

Et af de mest populære rejsemål blandt Indonesiens mange øer er Bali. Hvert år valfarter turisterne til den lille paradisø, der med tropeklima og konstante temperaturer lige under de 30 grader er den perfekte feriedestination.

LW2809_67209624__CTG-Overview-Spa-Rice_Paddy_View

En rejse til Bali er et eventyr, der emmer af mystik. Bali har gennem tiden fået tilnavne som ’Gudernes ø’ og ’Det sidste Paradis på jord’, og de mange lovprisninger skyldes ikke mindst, at man har formået at bevare noget af den oprindelige balinesiske kultur og den imødekommenhed, som den indonesiske befolkning er så kendt for.

Og er man kommet hertil for at spille golf, så bliver man ikke skuffet. To af Indonesiens bedste golfbaner, Nirvana Bali og Bali National Golf Club, ligger nemlig begge to på Bali. På Bali kan man opleve bjerge og rismarker tæt ved golfbanen, og på Nirvana Bali spiller man praktisk talt hen over rismarkerne. Det er i sig selv en unik golfoplevelse.

Nirwana Bali Golf Club_3

Bali National Golf Club en af Bali’s bedste golfbaner, men perlerækken af gode baner tæller også New Kuta Golf Club og Bali Handara Country Club. Sidstnævnte ligger 1.142 meter over havets overflade, tæt ved et vulkankrater og på kanten af junglen. Det er den slags oplevelser, som er med til at gøre Bali til en særlig golfdestination.

Golfbanerne er generelt ikke fuldt booket, og man får derfor let en teetid på det tidspunkt af dagen man ønsker det. En twilight starttid, hvor varmen er aftagende, og lyset kaster lange skygger er et vidunderligt tidspunkt at spille golf på.

Tag på opdagelse på Bali
Mellem golfrunderne er der rig mulighed for at opleve landets spændende kultur, besøge ældgamle buddhistiske og hinduistiske templer eller blot slappe af på de mange fantastiske palmestrande.

Nirwana Bali Golf Club_Lifestyle_2

På den sydlige del af Bali ligger de mange strande og store turistområder. Ved Kuta og Nusa Dua findes flotte hoteller, restauranter, butikker og et pulserende natteliv.

Længere mod nord (vest) er der færre turister, men til gengæld er naturen dramatisk og smuk med bjergkæder og synet af vandbøfler, som pløjer sig vej frem gennem de grønne rismarker. Ulejliger man sig op i disse nordlige og tyndere befolkede områder bliver man belønnet af mødet med en lokalbefolkning, der smiler venligt under de bredskyggede bambushatte og ofte gerne byder indenfor på et måltid mad i det lille gadekøkken.

GolfersGlobe.com kan du læse mere om golfbaner, resorts og hoteller på Bali og 75 andre udvalgte destinationer verden over.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Rejser og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.