GOLFMANAGER SKIFTER FRA SRG TIL VIBORG

Golfmanager Kjeld Rasmussen skifter fra 1. februar 2016 fra Silkeborg Ry Golfklub til Viborg Golfklub, hvor han tiltræder stillingen som golfmanager. Dermed vender han efter eget ønske tilbage til familien i Viborg.

 Kjeld Rasmussen skifter fra golfmanager på Kildebjerg Ry-banen til Viborg Golfklub


Kjeld Rasmussen skifter fra golfmanager på Kildebjerg Ry-banen til Viborg Golfklub

Kjeld Rasmussen har været ansvarlig for sekretariatet på Kildebjerg Ry-banen, siden SRG overtog driften af anlægget i foråret 2013. I samme periode har han haft ansvaret for klubbens sponsorarbejde herunder erhvervsnetværket SRG Business.

”Kjeld Rasmussen har med stort engagement og iværksætterånd medvirket til at sætte Ry-banen på landkortet. Klubben ønsker ham til lykke med den nye stilling og takker for hans store indsats i startperioden i Ry, der har været kendetegnet af Kjeld Rasmussens mangeårige erfaring fra Holstebro Golfklub,” siger SRG-direktør Mads Rugholm.

Stillingen som ansvarlig for sekretariatet i Ry vil blive opslået i starten af det nye år. I den sammenhæng vil SRG benytte lejligheden til at sammensætte organisationen, så den matcher sammen med de nye tiltrædelser af golfmanager Mads Faber og regnskabschef Steen Lauridsen for derigennem at optimere ledelsesteamet med fokus på øget medlemsøgning – ikke mindst i det geografiske område omkring Ry-banen.

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.