Friske kræfter til Great Northern

Der er kommet nye kræfter til, hos Great Northern på Fyn. Det gælder i teamet der arbejder med marketing, hvor Richard Schnell Jacobsen allerede startede den første december i år, og dermed er godt igang. Schnell har ifølge Linkedin flere års erfaring med PR og marketing, fra roller hos Rekom Group, som nu er taget med vider til klubben i Kerteminde. 

The Great Northern Klubhus – Foto: The Great Northern

På Linkedin fortæller han, at det nye job er et ”Hello” han har glædet mig til at kunne dele med  alle, ligesom han ser frem til at arbejde med branded Great Northern, som ifølge opslaget skal have ny hjemmeside, og hvor der i 2019 tilgår spa og welness-afdeling, som dermed indfrier hvad der blev oplyst ved åbningen af anlægget tilbage i sommeren 2017.

Klubben og banen er i forvejen rost at de fleste der har lagt vejen forbi, og med forstærkning på marketing-fronten, kan der være ved at blive lagt an til endnu mere kommunikation og udvikling,

Hvad enten man er til wellness, golf eller gourmet, så er der noget at komme efter i Kerteminde, hvor Great Northern i år indtog pladsen som, Nordens næst-bedste bane, kun overgået af Svenske  Bro Hof Slott GC, i en nominering fra  Golf Digest Sverige.

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Uden kategori og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.