FIRE DANSKE KLUBBER MED I TOP NORDIC GOLF

Silkeborg Ry Golfklub, Esbjerg Golfklub, Odense Eventyr Golf og Kokkedal Golfklub har indledt et branding-samarbejde med klubber fra Sverige, Norge og Estland.

Silkeborg Ry Golfklub er en af fire danske klubber i det nye Top Nordic Samarbejde. Her puttes der ud på Kildebjerg Ry-banens hul 7.

Silkeborg Ry Golfklub er en af fire danske klubber i det nye Top Nordic Samarbejde. Her puttes der ud på Kildebjerg Ry-banens hul 7.

Top Nordic Golf er navnet på et nyt samarbejde mellem 10 fremtrædende golfklubber – ni skandinaviske og en klub fra Estland – med henblik på et fælles brand til glæde for de pågældende klubbers medlemmer med en spil gratis-ordning, der dog kun bliver gældende for de danske klubber på tværs af Storebælt.

Med i planen er at skabe et indkøbsvolumen, specielt i Sydeuropa, så medlemmer af Top Nordic Golf kan benytte sig af attraktive tilbud på hoteller og golfresorts. Et samarbejde er allerede etableret med Royal Mougin i Sydfrankrig, og mere er på vej. Desuden bliver der mulighed for på et ad hoc-grundlag at lave aftaler med de øvrige klubbers sponsor- og erhvervsklubber, lige som der er etableret et forum for erfaringsudveksling de deltagende klubber imellem.

De fire danske klubber i Top Nordic Golf er Silkeborg Ry Golfklub, Esbjerg Golfklub, Odense Eventyr Golf og Kokkedal Golfklub. Fra Sverige deltager Bokskogens Golfklubb, Kalmar Golfklubb og Vasatorps Golfklubb. Fra Norge deltager Miklagard Golfklubb og Stavanger Golfklubb, mens Estonian Golf & Country Club er eneste klub fra Estland. Det er planen med tiden at udbrede samarbejdet til 20 klubber, men alle klubber har vetoret ved nye klubbers optagelse.

Af reglerne for samarbejdet i Top Nordic Golf fremgår følgende:

At reservation af spilletider kun kan ske gennem spillernes hjemmeklub. Sker det på anden vis, vil det være til normal greenfee-betaling.

At det maksimale antal spillere fra samme klub på samme dag på en Top Nordic-bane er fire.

At en spiller kun kan spille én runde på en Top Nordic-bane i løbet af 7 dages-periode.

At en spiller maksimalt kan spille fire runder i en Top Nordic-klub i samme kalenderår.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.