15 juli 2013 00:09

Holsteds fine sommertilbud

Forside Deals Holsteds fine sommertilbud
Af Svend Novrup

Tæt på Vejen mellem Kolding og Esbjerg ligger Holsted, der har en ualmindelig fin 18 hullers bane. Den er lavet på privat initiativ. Søren Larsen, der ejer Bengaard og stadig bebor den, fik lavet seks huller i sin juletræsplantage, men hurtigt fik han og hans medspillere større ambitioner, og så blev der i 1999 ni og i 2001 18 huller.

 

Holsted GKs hul 9.

Holsted GKs hul 9.

Siden er banen i mange tempi blevet forbedret. Søerne er lagt om. Mange træer er fældet, og skovbunden under de mange, der stadig står, er renset, så det er blevet lettere at finde sin bold efter et skævt slag, der er større fornøjelse ved at spille og et bedre flow.

 

Klubben har 450 medlemmer og god plads til såvel flere som gæster ude fra. Klubbens placering lige ved motorvejen mellem Kolding og Esbjerg gør det til en behagelig afveksling på vej mellem to af feriens destinationer, men banen står også så fint, at den er et attraktivt mål i sig selv.

 

På 10. hul slår man ud fra teested over vand såvel fra gul som (her) rød.

På 10. hul slår man ud fra teested over vand såvel fra gul som (her) rød.

I 2012 forsøgte klubben sig for første gang med at favorabelt tilbud i sommerperioden, hvor der er alt for god plads, og det gav en kraftig forøgelse af gæstetallet. Nu gentager de succes’en, og det skulle være mærkeligt, om ikke der kommer endnu flere i år, hvor klubben for første gang har en fast, helårsansat greenkeeper, Carl Lerskov, og han yder en storartet indsats.

Tilbudet gælder frem til 11. august og lyder på, at man kan spille banen for halvt greenfee, kr. 150. Det er value-for-money, og det eneste, man evt. skal være opmærksom på, er, at der ikke er restauration, men nok automater med drikkevarer, i klubhuset. Til gengæld ligger der en udmærket restaurant ved OK-tanken lige ved afkørslen fra motorvejen.

Ingen relaterede nyheder