11 juli 2013 12:55

GoGoVin byder på super-frisk tysk hvidvin fra 2012

Forside Deals GoGoVin byder på super-frisk tysk hvidvin fra 2012
Af: GoGoVin Reklameartikel.

GoGoVin har som et forsøg startet egen import, da en undersøgelse viste at mange golfonline.dk-læsere havde stor interesse i vin. Nu tilbyder GoGoVin denne særdeles lækre, modne og sommerfriske tyske hvidvin – lige til at sætte på køl og nyde i solen, ved grillen eller ved vandet en dejlig sommeraften.

riesling-spatlese-trocken-dry

Super frisk men moden hvidvin.

Køb og se mere her

Navnet på vinen er  Riesling Spätlese trocken, og årgangen er så frisk som den kan blive – nemlig 2012.

Vinen er tilmed blevet kåret som en af de hundrede bedste blandt hele 2.760 vine!

Spätlese betyder “sen høst” og i tyske termer menes der med ordet: Den letteste vin af de modne druer, fra den sene høst. Druerne høstes mindst 7 dage efter normal høst, og er derfor i højrisiko for at blive ødelagt af vand optaget fra regnen – men de druer som klarer mosten bliver altså til Spätlese, som som denne Riesling Spätlese trocken er et glimrende eksempel på.

Det understreger at du næppe finder en friskere vin, som jo nærmest kommer direkte fra marken – lige til at stille på køl og nyde.

Spätlese er en mere moden vin end f.eks. de kendte kabinett vine, og understreger dermed en solid men dog frisk modenhed, med stor fylde og volumen, som dog ligger en tand under Auslesse vinene, når det gælder modenhed.

En smag af sensommer og tilpas friskhed der er lige til at nyde i den strålende danske sommer.

Importøren skriver om vinen:

Man mærker hurtigt citrus, fersken og pære, kombineret med en forfriskende syrlighed. Riesling Spätlese trocken har en god balance, en virkelig lang og en forfriskende syre i eftersmagen.

Køb og se mere her

Ingen relaterede nyheder