06 august 2014 10:20

Skjoldenæsholm Open 2014

Forside Deals Skjoldenæsholm Open 2014
Af PM

Efter sidste års kæmpe succes afholdes der igen i år Skjoldenæsholm Open. Turneringen spilles den 22. – 23. august 2014 på Skjoldenæsholm Golfcenter og bliver et festfyrværkeri af en golfturnering, der omfatter 36 hullers golf, eksklusiv middag, professionel musikalsk underholdning, konkurrencer og pokerturnering.

Skjoldenæsholm

Skjoldenæsholm Golfcenter lægger den 22. – 23. august. baner til Skjoldenæsholm Open. Turneringen spilles over 36 huller på centrets to kvalitetsbaner Robert Trent Jones Jr. Course og Old Course. Udover golfturneringen indeholder arrangementet også en eksklusiv middag med efterfølgende musikalsk underholdning af blandt andre Kim Schwartz og Kirsten Siggaard.

Slå bokseren Brian Nielsen i poker

Derudover er der pokerturnering, hvor den største modstander er bokserne Brian Nielsen, der er en garvet pokerspiller. Hvis man kan slå Brian Nielsen, er der en førstepræmie på 5000,- kr.

– Sidste år fik vi skabt en enestående turnering, der giver deltagerne en totaloplevelse, hvor man både bliver udfordret på vores to kvalitetsbaner, forkælet ved det efterfølgende after-party og har mulighed for at kombinere golfen med poker. Det koncept fortsætter og vi glæder os til at se lige så mange glade og entusiastiske deltager igen i år, siger Frank Jelmo, der er hovedansvarlig for Skjoldenæsholm Open.

Golfturnering over to dage

Golfturneringen bliver afviklet over to dage, hvor deltagerne spiller begge baner på Skjoldenæsholm Golfcenter. Der spilles i en A-række, en B-række og en C-række. A-rækken spiller salgspil. B- og C-rækken spiller stableford.

Alle kan deltage, men der spilles med et max handicap på 36. Udover præmier til de individuelle vindere er der også indlagt en holdturnering.

Tilmeld dig

Tilmelding sker via www.skjoldopen.dk og det koster kun 899 kr. for hele arrangementet, der udover det nævnte også indeholder en velkomstpakke med blandt andet en turnerings polo samt baneforplejning.

Der er plads til max. 180 deltagere.

Se program, deltagerliste og prise på www.skjoldopen.dk

Yderligere oplysninger ved turneringsansvarlig Frank Jelmo på tlf. 31 22 88 00

Ingen relaterede nyheder