16 oktober 2018 11:02

„Golf & City“: Greenfee om morgenen, Elphi om aftenen

Forside Deals „Golf & City“: Greenfee om morgenen, Elphi om aftenen
Af PM

storbyferie og sport, festtøj og teetime – under titlen ”Golf & City” har Hamborg og Golfregion Hamborg sammensat en attraktiv pakke, som kombinerer en storbyferie, til den kulturelle nordtyske Hansestad, med aktive stunder på golfbanen. Elbe-storbyen byder ikke kun på talrige højdepunkter, såsom operaen, Elbphilharmonie, havnen, bylivet og spændende gastronomiske oplevelser. De godt og vel 68 golfbaner i Hamborg, og Golfregion Hamborg, gør storbyen til en af de bedste golfbyer i Europa og ligger i toppen blandt golfdestinationer.

„Golf & City“ pakken giver, for første gang, aktive turister muligheden for individuelt, at sammensætte en uforglemmelig rejse, med det bedste fra storbyen og en golfferie. Under mottoet ”Greenfee om morgenen, Elpi om aftenen” eller ”Bunkersand om morgenen, Elbstrand om aftenen” har Hamborgs turister muligheden for at sammensætte deres egen Hamborg-oplevelse, ved hjælp af forskellige hoteller og golfbaner, alt afhængig af ønsker og budget. Der kan også bookes besøg til andre attraktioner, såsom den populære Hamburg Dungeon, en kanalrundfart eller byrundtur og meget mere.

Golfregion Hamborg har nogle af de smukkeste golfbaner i hele landet, perfekte transportmuligheder, både med bil, tog og fly, såvel som et ekseptionelt udvalg af golhoteller lige i nærheden eller endda på banen. Golf i Hamborg står for mangfoldighed, med traditionelle hanseatiske klubber, men også med nye, åbne golfanlæg, såsom Golf Lounge Hamborg – det mest moderne træningsanlæg i Europa, hvor du ka slå du i al slags vejr, inde midt i byen!

Den nye brugerdefinerede rejsepakke „Golf & City Hamborg“

Med den nye rejsepakke „Golf & City“ kan Hamborgs turister, for første gang, kombinere storbyens turistattraktioner med en aktiv golfferie. Du kan vælge mellem pakker, hvor du overnatter på et (golf)hotel i, og omkring, Hamborg i 2, 3 eller flere dage. Dertil vælger du også selv hvilken golfbane du ønsker at spille på. I samtlige ”Golf & City” pakker er Hamburg Card inkluderet, som giver dig fri afbenyttelse af offentlig transport, både med bus, tog og færge, såvel som rabat på mere end 150 tilbud i Hamborg. Yderligere seværdigheder kan tilføjes.

Rejsepakken „Golf & City Hamborg“ kan findes på www.golfregionhamburg.de

Mere Hamborg:

Du kan downloade flere tips til dit besøg i Hamborg direkte fra nettet, ved at følge disse links: