19 juni 2018 23:20

Søllerød inviterer til GolfSixes turnering

Forside Deals Søllerød inviterer til GolfSixes turnering
Af PM

Fredag d. 13. juli inviteres der til matchplay for alle pengene, når Søllerød afvikler GolfSixes@Søllerød. Der er plads til 48 spillere, hvoraf halvdelen er reserveret til medlemmer af Søllerød Golfklub. Turneringen er for spillere med hcp. index 4,5 til 31,6 (herrer dog op til 33,1) og matchformen vil være hulspil over 6 huller, hvor der dystes alle mod alle i puljer á 4 spillere.

Vi har i Søllerød Golf Klub besluttet at afholde en turnering som adskiller sig lidt fra de klassiske turneringsformater. Her faldt valget til slut på ”GolfSixes”, hvor alle deltagere er sikret minimum 18 betydende huller, inden der findes semifinalister og senere finalister, som igen spiller hulspilmatcher over yderligere 6 huller.

Håbet er at vi kan være med til at udbrede erfaringer og lyst til at gå nye veje for at lave sjove turneringer. På Europa touren har man allerede introduceret GolfSixes tilbage i 2017 hvor Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard vandt den første udgave af turneringen med matcher over 6 huller. Det interessante og anderledes ved formatet her er jo, at man får rimelig meget intensitet når der afsluttes en match for hver 6 huller, og en ny modstander for hver match.

På Søllerød vil vi benytte alle 18 huller til turneringen og deltagerne får altså minimum 3 matcher mod forskellige modstandere. De 48 spillere inddeles i 4 forskellige handicap opdelte rækker, og således kæmper 12 spillere om sejren i hver række.

For hver række bliver der afviklet semifinaler og senere også finale – også over 6 huller.

 

Læs mere om info og tilmelding her.