01 juli 2014 13:57

Spil Skjoldenæsholm for kun 100 kroner.

Forside Deals Spil Skjoldenæsholm for kun 100 kroner.
Af Skjoldenæsholm Golfcenter

I weekenden den 12.-13. juli markerer Skjoldenæsholm Golfklub 1 års dagen for klubbens overtagelse af Skjoldenæsholm Golf Center, med et godt tilbud. Kom og spil én af centrets to 18-huls baner for kun 100 kr. og lej en buggy for en halvtredser.

golf1

1. juli sidste år overtog Skjoldenæsholm Golfklub driften af Skjoldenæsholm Golf Center. Siden er det gået rigtig godt fremad. Der har i 2014 været et højt aktivitetsniveau med mange turneringer, greenfee spillere, company days og senest har Ecco Touren været forbi. I næste uge indtager 80 unge juniorer banerne, når DGU afholder deres årlige ungdomscamp på Skjoldenæsholm.

– Jeg synes virkelig, vi er nået langt det seneste år. Vi har fået genskabt den gode stemning, centret summer af aktivitet og så har vi fået løftet kvaliteten af vores baner. Det vil vi gerne give andre end vores medlemmer mulighed for at opleve, så derfor har vi valgt at gentage succesen fra sidste års overtagelsesfest, siger Jørgen Mathiesen, direktør i Skjoldenæsholm.

1 års dagen fejres med tilbud om at spille Skjoldenæsholm for en hund i weekenden den 12. – 13. juli.

Gæster og medlemmer kan vælge at spille den smukke Old Course, der er kupperet og omgivet af skov, eller Trent Jones Jr. Course, der er en rigtig udfordrende mesterskabsbane og blandt Danmarks allerbedste golfbaner.

Det bliver muligt at leje en buggy til en halvtredser. Og Centrets restaurant har sammensat et spændende menukort, som kan prøves efter runden. Der vil samtidig være en række gode tilbud i vores proshop.

Hvis der er tid i overskud, kan man også kombinere golfrunden med en tur med sporvognen, et besøg på Gyldenløveshøj, der er Sjællands højeste punkt, eller blot en gåtur forbi Skjoldenæsholm Gods.

Kom og se hvad vi har at byde på i form af golf, gode tilbud og spændende oplevelser. Men skynd dig, da bookningen foregår via først til mølle.

Tilmelding via Skjoldenæsholm Golf Centers sekretariat på tlf. 57 53 88 10 eller via info@golfers.dk

 

Ingen relaterede nyheder