30 juni 2014 11:57

Gratis greenfee i Give Golfklub

Forside Deals Gratis greenfee i Give Golfklub
Af PM

100% rabat! Så bliver det vist ikke bedre! I Give Golfklub har de valgt at gøre det helt gratis at spille i uge 30. Så en tur til det midtjyske hedelandskab i sommerferien, kombineret med ungerne i LEGO Land, er nok ikke en tosset idé?

billede12

Give Golfklub tilbyder altså gæster, at kunne spille 18-hullers banen med gratis greenfee i uge 30.  Alle gæster kan desuden frit benytte klubbens træningsanlæg med gratis træningsbolde.

Muligheden for at spille gratis vil blive bakket op af en række tilbud fra klubbens café og proshop. Køkkenet serverer hjemmelavet mad i hyggelige lokaler med udsigt til banen, og proshoppen tilbyder et flot udvalg af beklædning og udstyr.

Give Golfklub ligger i naturskønt område vest for byen. Flere af hullerne smyger sig i skovkanten, mens andre ligger mere åbent i landskabet. Banen er kendetegnet ved sine brede og let kuperede fairways, samt store og velanlagte greens. En spændende bane, som byder på gode udfordringer for spillere på alle niveauer.

Bestyrelsen håber, at rigtig mange golfspillere vil tage imod tilbuddet, som gælder fra mandag den 21. til søndag den 27. juli. Tidsbestilling foregår som sædvanligt via Golfbox.

 

Ingen relaterede nyheder