14 juli 2017 00:30

Hjarbæk Fjord fylder 25 - og har masser af gode tilbud

Forside Deals Hjarbæk Fjord fylder 25 - og har masser af gode tilbud
Af PM

Hjarbæk Fjord Golfklub kan den 8. august 2017 fejre 25 års jubilæum. Golfcenteret blev etableret af nogle initiativrige personer i 1992. Anlægget blev ved køb af to gårde på i alt 125 hektar land, placeret med en fantastisk beliggenhed ved Lynderup, lige ud til Hjarbæk Fjord.

Golfanlægget har igennem årene haft flere ejere. I dag ejes anlægget af Kirsten og Ove Glerup som en del af Lynderupgaard Gods, og de udlejer så anlægget til Hjarbæk Fjord Golfklub, som står for den daglige drift.

I anledning af jubilæet har Golfklubben planlagt en lang række aktiviteter, strækkende sig over to uger. På selve dagen den 8. august holdes der om eftermiddagen en reception, og såvel i ugen inden, som i ugen efter selve jubilæumsdagen, er der en planlagt masser af golfaktiviteter.

Fra mandag til fredag i jubilæumsugen vil green fee være nedsat til kr. 25,-. De to jubilæumsuger afsluttes lørdag den 12. august & søndag den 13. august med et ”åbent hus”- arrangement på Lynderupgaard Gods. ”Åbent hus”- arrangementet er en gave til klubben fra Godsejerparret i anledning af jubilæet, og overskuddet herfra går ubeskåret til forbedringer på anlægget.

SE DET FULDE PROGRAM HER