11 april 2017 19:05

All-inclusive i Vejle GC

Forside Deals All-inclusive i Vejle GC
Af VGC PM

Hvad siger du til 18 hullers golf inkl. mad og drikke kr. 299,-? Det kan du nu få i Vejle. For fra lørdag den 22. juli til, og med fredag den 28. juli inviterer Vejle Golf Club til ”Restaurantuge”.

”Vi vil gerne præsentere vores dejlige bane og gode restaurant, og derfor kommer vi med et ekstragodt tilbud i denne uge. 299 kroner for 18 hullers golf på Parken/Skoven og et godt måltid mad inkl. drikkevarer. Det er et unikt sommertilbud, og det er vigtigt, at man husker at bestille starttid, hvis man vil ha del i herlighederne. Her gælder ”først til mølle…” og man kan allerede nu bestille via den normale tidsbestilling i GolfBox”, fortæller Vejle Golf Clubs manager bo Vaaben.

I perioden suspenderes alle andre rabatordninger i klubben.

”Restaurantens åbningstider er gennem hele ugen til kl. 22. Køkkenet lukker kl. 21.30. Man er velkommen til at spise, før man spiller sin runde, det behøver ikke nødvendigvis at være efter. På den måde har man også mulighed for at nyde de lune sommeraftner på banen. Naturligvis er man også velkommen i restauranten uden at man spiller golf”, fortæller restauratør Martin Elkjær.

”Greenfeen for at spille 18 huller inklusive mad og drikke er 299 kr. Man kan vælge mellem forskellige menuer, eksempelvis Golfburger, Stjerneskud eller Pariserbøf inklusive en genstand (Stor fadøl, stor sodavand eller glas vin). Man skal bare medbringe greenfee-kvitteringen i restauranten som dokumentation for betalingen”, oplyser Martin Elkjær.

Book din starttid allerede nu – det er først til mølle!