05 maj 2016 08:47

Gratis golf i Skjoldenæsholm

Forside Deals Gratis golf i Skjoldenæsholm
Af Skjoldenæsholm Golf

Skjoldenæsholm Golf kører netop nu et godt tilbud om ”GRATIS GOLF”. Tilbuddet henvender sig til folk, som aldrig før har været medlem af en golfklub, og som kunne have lyst til at se, om golf er noget for dem.

Skærmbillede 2016-05-05 kl. 08.45.05

GRATIS GOLF konceptet giver deltagerne mulighed for i hele 2016 at benytte faciliteterne på Skjoldenæsholm og modtage introduktion/hold træning. Læs mere om tilbuddet her: GRATIS GOLF

 

–          Vi håber, at vores tilbud vil tiltrække mange, som er nysgerrige for at prøve golfen af. Golf er en social sport, som samler folk i naturskønne omgivelser på tværs af alder, køn og dygtighed. Det er derfor en sportsgren, som er ideel for familier, kolleger eller grupper af venner at dyrke sammen. Samtidig håber vi, at deltagerne vil komme til at synes om vores dejlige anlæg og vil kunne lide at komme i vores hyggelige klubmiljø og forhåbentlig blive en fast del af det i årene fremover, siger direktør for Skjoldenæsholm Golfcenter, Peter Jespersen.

 

Inspirationen til at lave et GRATIS GOLF tilbud er kommet fra Vejle, som med succes har kørt lignende forløb.

 

–          Udgangspunktet er, at de, som melder sig til GRATIS GOLF, bliver taget i hånden og får et forløb, som gør dem i stand til at vurdere om golfsporten er noget for dem. Det mener vi er en god måde at blive introduceret til golfspillet og til Skjoldenæsholm Golf på, siger Peter Jespersen.