18 april 2016 13:29

Hvem vil vinde en bil lørdag den 21. maj?

Forside Deals Hvem vil vinde en bil lørdag den 21. maj?

Lav hul in one i turneringen Christian Gløet Open på Mølleåens golfbane og kør derfra i en ny bil. Mølleåens Golf Klubs professionelle golfspiller Christian Gløet, der holder sin årlige golfturnering lørdag den 21. maj, har af Bilhuset Allerød fået en flot præmie – en bil.

76304467-6bc6-40ae-b397-a2768ba5a596

Glöet

Den golfspiller, der kan lave hole in one på et udvalgt hul, kan køre fra matchen i en splinterny WV Up Life til en værdi af kr. 125.000. Bilhuset Allerød, der er en af Christians sponsorer har valgt, at toppe deres sponsorat med bilen – udover, at de også på et andet hul har en hole in one præmie på 4 stk. Continental Sommerdæk til en værdi af op til kr. 10.000,-.

”Det er utrolig flotte præmier fra Anni Krøger og Kim Olsen i Bilhuset Allerød må jeg sige, der bliver virkelig noget at spille om for dem, der melder sig til min turnering. Jeg glæder mig til, at se om nogen vinder bilen lørdag den 21. maj på vores dejlige golfbane. Er der ingen, der laver hole in one, er der stadig flotte præmier som de øvrige sponsorer har sørget for” – fortæller Christian.

Turneringen er åben for klubbens medlemmer, sponsorer og gæster udefra. Formålet med turneringen er at skabe en hyggelig dag, hvor spillerene kan møde deres ”helt egen” Challenge Tour spiller og det overskud, der skabes på dagen går til Christians mange rejseudgifter.

”Skal jeg spille samtlige turneringer i Afrika, Egypten, Europa, Kasakhstan, Kina og Mellemøsten så er rejseudgifterne på en sæson et ret betydeligt beløb. Derfor er jeg meget taknemlig over for, at klubben og mine sponsorer vil hjælpe med en turnering til fordel for mig, det varmer helt utroligt” fortæller den 25 årige golfspiller, der kan se frem til sin anden sæson på Europa Tourens Challenge Tour.

Tilmelding forgår i øvrigt via golfbox.dk, prisen for at deltage er kun almindelig greenfee og der bydes på en let frokost og et foredrag af Christian ved præmieoverrækkelsen. Programmet for dagen kan ses på Christian Gløet hjemmeside www.christiangloet.com eller på www.golfbox.dk

Christian Gløet Open 2016 invitation