13 juni 2014 13:03

Få 5% rabat hos Scanlines

Forside Deals Få 5% rabat hos Scanlines
Redigeret PM

Et nyt samarbejde mellem Golf Connections og Scandlines gør, at alle golfspillere nu automatisk får 5% rabat på deres færgebillet, når de booker den via Golf Connections.

 imagesSamarbejdet mellem bookningsportalen Golf Connections og Scandlines gør, at golfspillere nu også med økonomisk fordel kan booke deres færgebillet via Golf Connections.

Når golfspillerne har booket deres golfophold i Sverige eller Tyskland, kan de samtidig booke deres Scandlines færgebillet til golfturen, og opnå 5% rabat på færgeoverfarten.

For at kunne opretholde rabataftalen med Scandlines,  skal Golf Connections dog på sigt sælge et vis antal færgebilletter på de forskellige overfarter. Scandlines har tidligere forsøgt andre samarbejder som ikke opnåede dette antal billetter, hvilket altså er et krav – også til Golf Connections, som dog pt. udbyder rabatten på de 5%.

Anders Hodal, som er partner i Golf Connections, tror dog på at aftalen vil bestå, da han i en pressemeddelelse understreger at det går godt med salget af golfrejser til Tyskland, som dermed ser ud til at kunne fortsætte rabataftalen med Scanlines – om det er samme situation med Sverige vides ikke – men indtil videre er der altså ingen ko på isen, og rabatten kan du som golfer sagtens drage nyte af allerede i dag.

 

 

 

 

Ingen relaterede nyheder