10 august 2015 15:57

Kom til Skjoldenæsholm Open 2015

Forside Deals Kom til Skjoldenæsholm Open 2015
Af PM

Skjoldenæsholm Golfcenter og bliver en festlig golfturnering, der omfatter 36 hullers golf, hyggelig middag, spændende konkurrencer og pokerturnering.

Skjoldenæsholm Golfcenter lægger den 28. – 29. august baner til Skjoldenæsholm Open. Turneringen spilles over 36 huller på både Robert Trent Jones Jr. Course og Old Course, som er i en helt fantastisk god stand. Udover golfturneringen indeholder arrangementet også en hyggelig middag og god musik, hvor man også får chancen for at få luftet danseskoene.

unnamed-2

Derudover er der i forbindelse med aften festen arrangeret en spændende pokerturnering, som sætter lidt ekstra krydderi på festlighederne.

Golfturnering over to dage

Golfturneringen bliver afviklet over to dage, hvor deltagerne spiller begge baner på Skjoldenæsholm Golfcenter. Der vil i den forbindelse være en konkurrence, hvor man kan samle sit eget hold, mellem alle deltagerne. Der spilles i en A-række, en B-række, C-række og en D-række. A-rækken spiller salgspil. De andre rækker spiller stableford.

Alle kan deltage. Udover præmier til de individuelle vindere er der også indlagt en holdturnering.

Tilmeld dig

Tilmelding sker via www.golfbox.dk og det koster kun 799 kr. for hele arrangementet, der udover det nævnte også indeholder en lækker velkomstpakke.

Der er plads til max. 180 deltagere.

Se program, priser etc. på www.skjoldopen.dk