16 juni 2015 20:54

TILBUD: Ophold i Sverige

Forside Deals TILBUD: Ophold i Sverige

GolfSverige.dk har sammen med Golfonline.dk indhentet et fantastisk tilbud på din næste golftur til Sverige, der i forvejen er et af danskernes mest populære golfrejsemål. Det er Mølle GK som ligger lidt nord for Helsingborg, der er i fokus. 

unnamed-1 unnamed-3
Spil Mølle GK og på på skønne Rusthållargården – Kun 995 SEK! (Normalpris: 1195 SEK) Spar Ca 20%
Læs mere og book dit unikke tilbud her 
1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x greenfee Mølle GK

Sveriges bedste golfpakke? Ja, synes Golf Digest!

I en vurdering af svenske golfpakker ligger Rusthållargården glædeligt nok nr. 1 på listen med solid afstand til mange af vores kendte konkurrenter! “Klassisk luksus og afslapning i et skønt 2010-miljø”. Sådan sammenfatter Golf Digest en golfweekend på Rusthållargården i Arild “hvor idyllen har fået forlænget opholdstilladelse”!

Lige siden 1904 har familien Malmgren budt gæster fra Sverige og hele verden velkommen til Rusthållargården. I år er det 30 år siden, at Peter og Eva – og igennem de senere år datteren Bianca – overtog faklen fra tidligere generationer. Med varsom hånd og med respekt for traditionerne har de forvandlet Rusthållargården til den moderne anlægning, den er idag.

Om hotellet

Hotellet er den rene idyl med en romantisk restaurant, smukke værelser og personlig betjening.
Rusthållargårdens ældste bygninger blev opført omkring 1675. I dag er det et hyggeligt hotel med dejlig udsigt og hvor værelsernes indretning er inspireret af den gamle rustikke charme.

Hotellet har en romantisk restaurant med betagende udsigt og populær mad. I en af ​​hotellets søvillaer, Kaptensvillaen, finder du hotellets swimmingpools, hvor du kan nyde finsk sauna, dampbad, jacuzzi og pool. Der er gratis adgang for alle hotellets gæster.

Værelserne på Rusthållargården er inspireret af det landlige. Omkring halvdelen af værelserne har havudsigt, og alle har trådløst internet. Hotellet har også private hytter med balkon og havudsigt, der er populære for familier.

BOOK OPHOLD HER

unnamed unnamed-2