27 marts 2015 16:25

Præmiesummen vokser ved NorthSide Charity Challenge

Forside Deals Præmiesummen vokser ved NorthSide Charity Challenge
ECCO TOUR PM

Årets nye ECCO Tour event, NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf rundede mandag 100.000 kroner i indsamling. Dermed hæves præmiesummen til 350.000 kroner, mens puljen til de hjemløse i Aarhus er oppe på 50.000 kroner.

byd265

NorthSide Charity Challenge auktionen går rigtigt godt, og kombineret med salg af pro-am hold til den eksklusive golfturnering, hæves præmiesummen i NorthSide Charity Challenge nu fra 300.000* kroner til 350.000 kroner. Samtidig lægges 50.000 kroner i puljen til de hjemløse i Aarhus.

Bidrag til NorthSide Charity Challenge
NorthSide Charity Challenge afvikles fra 4. – 8. maj på Lyngbygaard Golf. Hvis du ønsker at bidrage enten ved at købe et hold og selv deltage i turneringen eller ved at donere produkter til NorthSide Charity Challenge auktionen, så kan du læse meget mere her:

Penge fra indsamling går 50/50 til præmiesummen i turneringen og til de hjemløse i Aarhus. Du kan læse mere om NorthSide Charity Challenge her.

Ønsker du blot at gøre en god handel på NorthSide Charity Challenge auktionen hos TeamAuktion.dk, ja så er det også muligt.

I øjeblikket finder du produkter som:

  • Golfweekend hos Silkeborg Ry Golfklub for 4 personer inkl. overnatning på Scandic
  • Golfophold på Himmerland Golf & Spa Resort
  • Greenfee til f.eks. Holstebro, Green Eagle, Trelleborg og Greve
  • Unik Tiger Woods kasket med autograf
  • Gavekort til blandt andet Den Lille Kro i Aarhus og Backtee.dk

Du finder NorthSide Charity Challenge auktionen her:

*Præmiesummen ved NorthSide Charity Challenge startede på 300.000 kroner, som kravet er for en professionel turnering på Nordic Golf League. Indsamlingen til NorthSide Charity Challenge deles 50/50 mellem præmiesum og de hjemløse i Aarhus, men grundet startbeløbet på 300.000 kroner, vil differencen på de to “puljer” altid være på 300.000 kroner.