29 maj 2014 18:13

TEST: God kvalitet og fri fragt

Forside Deals TEST: God kvalitet og fri fragt
Af Søren Kragh

Det er ikke længe siden at vi skrev om tøj mærket “What bunkers”, der fik sit navn efter at en vindende tour spiller på spørgsmålet om hvordan han havde det med de mange bunkers på banen, koldt svarede: What bunkers?

Den sorte Calvin model fra What bunkers overraskede i Isaberg

Den sorte Calvin model fra What bunkers overraskede i Isaberg

Der gik ikke længe før vi på redaktionen modtog en kasse med en pose Haribo Matador Mix, og tre What bunkers polo-trøjer.

Forventningerne var ikke de største, for det er vel ikke just den dybe tallerken der er at gen-opfinde inden for golf tøj?

En af trøjerne blev pakket ned, og taget med til en privat “Ryder-cup” match på Isaberg banen i Sverige, sidste weekend.

Her var overraskendsen at få øje på da What bunkers trøjen blev pakket ud. Den var nemlig rigtig let, og så føltes den som kvalitet – noget der er svært at beskrive.

Trøjen blev taget på, og spillet kom igang i cirka 26 graders varme, og under stor fugtighed flere steder på en kuperede bane.

Da spillet var slut skulle dommen falde. For det første generede trøjen ikke på noget tidspunkt. Det sker ellers nogle gang når der spilles i varme og under fugtige forhold.

Trøjen var let, og så syntes en anden spiller at den var flot – og det er altid rart at få ros. Så point på charmekontoen er der også.

Historien bag mærket gjorde at det ikke generede at der på den ene side forholdsvis tydeligt styr “What bunkers” – det gav tvært imod en lille anledning for i det sociale lag med de andre 29 spillere at fortælle den lille “what bunkers” historie.

Dommen er altså at tøjet er let, og ikke er generende selv i varmt og fugtigt vejr. Og så kan man endda risikere ros, og mulighed for at fortælle den lille historie bag mærket.

Du kan se mere fra What bunkers HER og så er der endda gratis fragt lige nu hvis man napper to stk.

Skærmbillede 2014-05-29 kl. 20.59.42

 

 

Ingen relaterede nyheder