29 oktober 2014 16:18

Tilbud til danske golfklubber

Forside Deals Tilbud til danske golfklubber
ANNONCE

Greenfee gæster og nye medlemmer søger information inden de vælger hvilken klub de ønsker at spille. Derfor er det vigtigt at fremstå så godt og tydeligt man kan, og altså markedsføre sin golfklub. Derfor tilbyder Golfonline.dk nu hvad vi kalder GO+ medlemskab. 

Skærmbillede 2014-10-29 kl. 15.52.49

 

Med GO+ får klubberne en bred vifte af værktøjer som er med til at styrke klubbens tiltrækningskræft. Golfonline.dk besøges årligt af cirka 110.000 unikke besøgende, men vi regner med at der reelt er 30-40.000 individuelle læsere, da mange anvender mere end én computeren, tablet eller mobil, når de besøger os. Klubben får for bare kr. cirka. 3.500 blandt andet følgende:

DRONE VIDEO – så klubben kan ses i fugleperspektiv.

HØJT OPLØSELIGE BILLEDER – til egen hjemmeside, presse og Golfonline klubguide.

KLUBGUIDEN annonceres løbende i GOLFBLADET som ligger i danske golfklubber.

SMS SERVICE – så klubben gratis kan sende SMS´er til spillere, og informere om f.eks. sommergreens, tilbud og aktiviteter i klubben som f.eks. Golfes dag og Regelaften.

BILLEDER PÅ KLUBGUIDEN – mange anvender billederne på klubguiden til at vælge hvilken klud de vil gæste i et lokalområde. Alle billeder i klubguiden slettes til nytår – men GO+ medlemmer får nye friske billeder, taget af prof. fotograf.

BEDRE GOOGLE RANKING – Klubben får forskellig synlighed og omtale på Golfonline der nu har styrket sin profil. Dette er med til at øge synligheden på Google søgninger – også kaldet Google ranking.

STYRK KLUBBENS HJEMMESIDE – Klubben får video, billeder, news-feed og omtale af klubben til brug og klargjort til egen hjemmeside. Sådan styrkes egen hjemmeside samtidig med at der eksponeres på Golfonline.dk og i GOLFBLADET.

Læs mere i præsentationen som du kan hente lige HER

Kontakt Mette Skiffard, GO+ Marketing på marketing@golfonline.dk

 

Ingen relaterede nyheder