23 oktober 2014 22:30

Rejs, spil og lær med – Søren Juul

Forside Deals Rejs, spil og lær med – Søren Juul
ANNONCE

Med afrejse den 30. november 2014, er der lagt op til en uge med forkælelse, hygge og god social golf. Det sker når du kan tage med Søren Juul på tur fra den 30. november til den 7. december 2014.

Skærmbillede 2014-10-23 kl. 22.28.17

De mørke dage bliver længere og længere og efteråret står for døren. Du kan nu forkæle dig selv med en spændende golfoplevelser og nyde godt af Tyrkiets all inclusive koncept. Vi tjekker ind i suiter på det nyeste luksus hotel Regnum, hvor du bliver forkælet fra start til slut.

Skærmbillede 2014-10-23 kl. 22.22.51

Vi skal hygge os og spille gode golfbaner, en ting er helt sikkert, på denne tur venter der en masse oplevelser både på og udenfor golfbanen. Vi sammensætter gruppen udfra antal deltagere og forsøger, så vidt det er muligt, at opfylde alles ønsker. Det betyder, at du kan rejse alene, som par eller deltage med din faste 4-bold. Det vigtigste er nemlig, at vi hygger os og lærer hinanden kende og får en god golfoplevelse sammen.

Skærmbillede 2014-10-23 kl. 22.22.58

På den tur vil der blive arrangeret matcher og disse vil blive krydret med små udfordringer, som kun gør det sjovere at spille golf. For dem som har lyst til at træne, er det muligt at mødes med Søren Juul på træningsbanen, her vil han være behjælpelig med nogle gode svingøvelser, som kan hjælpe dig i fremtiden.

Vi spiller 3 baner, som hver især giver dig en unik oplevelse. National, Tat International og Carya er ugens baner som udfordre alle typer golfspillere på hver sin måde.

Er du klar til en spændende oplevelse i perfekte rammer og godt selskab, så tilmeld dig turen og forkæl dig selv.

All in Golf

Hvad er det som gør All in Golf til et nyt og spændende rejsebureau?

Vi er et rejsebureau som ånder og lever for golf og som bevæger sig på alle niveauer. Søren Juul er uddannet golftræner og er derfor bekendt med, at lærer alle typer golfspillere at svinge en golfkølle. Han har selv spillet som professionel og vundet mere end 14 sejre som professionel golfspiller. Han er en spiller, som elsker spillet og dets udfordringer og samtidig nyder at hjælpe andre med at blive bedre til at mestre golfkøllen.

Søren Juul elsker rollen som den der tager ansvar og skaber glæde omkring sig, dette er et af de vigtigste gøremål i en golfklub. Derfor har han taget denne egenskab med ind i firmaet All in Golf. Hvilket betyder, at det altid er sjovt, hyggeligt og lærerigt at tilbringe en ferie med Søren Juul.

Alle ture afvikles med det formål, at der skal være plads til os alle, derfor kan alle tilmelde sig og erfaringerne er da også, at dette giver de sjoveste oplevelser for alle. Hvilket betyder, at rejser du alene, som par eller gruppe, så kan du tilmelde dig, ønsker du at spille med samme personer ugen igennem, så finder vi også ud af det.

Alle ture afvikles med det formål at skabe underholdende og spændende matcher, så afhængig af deltager antal afvikles turene under forskellige matcherformer som moderniseret Ryder Cup format, Majors som vi kender dem fra fjernsynet, til almindelige stableford turneringer, som vi kender dem hjemme fra klubberne, formålet er blot at give nogle spændende og sjove matcher gennem ugen.

The Big Gamble

Bliv Europeantour spiller for en uge og oplev suset, når præmien skal i hus!

Skærmbillede 2014-10-23 kl. 22.24.48

17. februar til 24. februar 2015

Denne turnering er skabt med det formål at give dig, som ønsker en fed opvarmningsuge med indlagt turnering de bedste muligheder for at udvikle dit golfspil og dyrke spillet med ligesindende i en uge. Vi har samlet nogle nogle af landets bedste golftrænere som står til rådighed med Trackmann og video.

Så denne gang er det dig, som står inde blandt spillerne og ikke ude blandt tilskuerne som til rigtige europeantours turneringer. Det er dig som er i centrum og rammer er sat til en spændende og lærerig uge med golfen som omdrejningspunkt.

På hjemmesiden www.allingolf.dk kan du løbende se spændende rejseoplevelser som frister dig, som søger en anderledes golfoplevelse.

All in Golf glæder sig til at servicere dig!

Ingen relaterede nyheder