30 april 2014 18:12

Spil ECCO Tour Pro-Am til discount

Forside Deals Spil ECCO Tour Pro-Am til discount
Af Søren Kragh

Det er ingen hemmelighed at DGU er varm fortaler for rabat. Der findes forskellige veje til forskellige rabatter, og en af dem hedder Golfers Only. Her kan du lige nu få ECCO Tour Pro-Am til discount pris.

golfersonlyproduct_q12013

Der er ingen grund til at at købe ECCO Tour pro-am hold i Nivå den 6. maj. I hvertfald ikke til fuld pris, da DGU tilbyder hold til spot priser.

Du kan nemlig via DGU´s rabatordning, som de satser voldsomt på, kan erhverve et pro-am hold til bare 4000 kroner.

Du sparer hele 2000 i forhold til normalprisen – og det kan man jo passende købe vin., bolde eller måske en weekend med lækker golf for i stedet!?

Du kan altså gribe chancen og spille med sammen ECCO pro´erne den 6. maj i Nivå.

Påtænker du at spille Pro-Am senere på året lader det måske til at det kan betale sig at vente, fordi DGU-rabat-satsningen måske kommer med flere super-discounts? ( den sag undersøger vi pt. og opdaterer artikler her når vi ved hvor mange tour-afdelinger du kan få med DGU-discount )

Det er formiddagsrunden på Nivå at DGU har skudt ned i pris, og prisen på de sølle 4000 kroner er videre ekskl. moms.  Holdene tæller 3 amatører samt en bestukket Pro, og der sælges efter først til mølle – og så skal du huske at være medlem af det store rabat-satsning “Golfers Only” fra Dansk Golf Union.

 

 

Ingen relaterede nyheder