12 april 2014 22:20

Prøv golf hele 2014 for kr. 300.-

Forside Deals Prøv golf hele 2014 for kr. 300.-
Af VGC

Vejle Golf Club fortsætter den succesfulde ordning med TryOut i 2014. Konceptet indebærer, at nye golfspillere får mulighed for at prøve, om golf er et spil (og en livsstil) for dem, inden de melder sig ind i Vejle Golf Club og betaler kontingent.

VGCs træner Talal Sidani på klubbens driving range fortæller de 30 interesserede om golfspillets glæder.

VGCs træner Talal Sidani på klubbens driving range fortæller de 30 interesserede om golfspillets glæder.

”Vi tilbyder interesserede i at prøve golf, så de bliver sikre på om spillet er noget for dem, inden de skal investere i udstyr og betale indskud og medlemskab. Vores erfaring fra sidste år er, at det bliver en succes, fordi folk selv kan vurdere, hvad der skal til af tid og træning, før de kan tage beslutning om de vil være medlem eller ej”, fortæller formand for begynderudvalget i VGC, Margit Jakobsen, der selv har spillet i 12 år og sætter stor pris på det sociale samvær, naturoplevelsen og den gode motion, som golfspil indebærer.

Betingelserne for at blive TryOut-medlem er:

– ikke tidligere været TRYOUT-medlem i Vejle Golf Club

– ikke tidligere haft DGU-kort

Så kan du prøve golfspillets glæder i hele 2014 for kun kr. 300, der går til dækning af bl.a. startmaterialer, som udleveres ved introduktionsaftnen, hvor man også bliver vist rundt i klubben, ser træningsområderne og møder træner og begynderudvalg.

”Som TRYOUT medlem må du benytte golfklubbens faciliteter og spille på korthulsbanen (træningsbane med 9 golfhuller). Alt hvad du behøver for at komme godt i gang, er et par gode sko og en vindstopper, så du ikke bliver kold og våd. Golfudstyr kan lånes eller lejes, og i Vejle Golf Club står en række medlemmer parat til at hjælpe dig godt i gang. Når du har gennemgået vores begyndersystem, får du et DGU-kort og må spille på den store golfbane”, fortæller Margit Jakobsen.

Vi samler alle interesserede i hold. Når der er ca. 30 interesserede starter et hold. Det næste hold er planlagt til at starte onsdag den 23. april. Du kan melde dig til TryOut-ordningen på klubbens hjemmeside – vgc.dk – klik blot på TryOutknappen på forsiden.

Begynderaktiviteterne foregår typisk om onsdagen, og for TryOut-medlemmer er der desuden arrangeret spil mandag sidst på eftermiddagen. Man vælger selv, hvor mange træningstimer man vil købe af klubbens trænerstab, og træningen tilbydes såvel i hold som individuelt. På klubbens hjemmeside finder du også en lang række informationer om klubbens aktiviteter og arrangementer gennem sæsonen 2014.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte sekretariatet på tlf 7585 8185.

Ingen relaterede nyheder