11 april 2014 14:16

50% rabat hele 2014

Forside Deals 50% rabat hele 2014
Af randers Fjord Golfklub

I år er det nøjagtig 10 år siden at Randers Fjord Golfklubs baner blev taget i brug. golfbanen og klubben har udviklet sig fra at være en mindre klub med fortrinsvis lokale medlemmer og interesser, til i dag at fremstå som en professionel drevet klub med ansat personale til golfbanens drift og vedligeholdelse samt administration.

Skærmbillede 2014-04-11 kl. 14.12.47

Der vil i årets løb blive afholdt forskellige aktiviteter for at fejre jubilæet, men klubben synes også, at medlemmer i andre af landets golfklubber skal kunne mærke, at Randers Fjord Golfklub har jubilæum og tilbyder derfor alle greenfee-spillere ½ pris på greenfee hele 2014.

Klubben har netop med støtte fra ELRO Fonden plantet 66 store træer på banen og håber på den måde, at banen nu giver spillerne både nye udfordringer og samtidig en ny oplevelse på runden.

Formand for Randers Fjord Golfklub Thomas Just udtaler: ” Det er en stor fornøjelse at være med til at fejre 10 års jubilæum i Randers Fjord Golfklub. Klubben er i rivende udvikling i en branche, hvor der skal kæmpes for medlemmer og indtjening hver dag, men vi ser positivt og fortrøstningsfuldt frem mod de næste 10 år.”

Randers Fjord Golfklub ser frem til et spændende golf-år.

Ingen relaterede nyheder