20 februar 2014 22:28

Skal dit barn på golf - idrætsefterskole?

Forside Deals Skal dit barn på golf - idrætsefterskole?
af Søren Kragh

Det må være drømmen for mange unge at kunne komnunere uddannelse med golfsporten. Og præcis dette giver Brøndby Idrætsefterskole unge på cirka 9. klasses niveau mulighed for. Du kan her se et TV klip og uddannelsen, der indeholder en golflinje – og del den gerne hvis du kender nogle det kunne være relevant for.

 FRA SKOLENS HJEMMESIDE:

Skærmbillede 2014-02-20 kl. 22.46.56

VORES GOLFLINJE ER LAVET I SAMARBEJDE MED BRØNDBY GOLFKLUB.

Det overordnede mål for træningen er at give dig en grundlæggende teknisk forståelse, så du får indsigt i både muligheder og begrænsninger, samt kan tage ansvar for din fremtidige udvikling indenfor golfen.

I det daglige arbejde vil svinganalyser med brug af videoprogrammet V1-PRO indgå som et naturligt arbejdsredskab i forhold til udviklingen af golfsvingets mange dele. Den taktiske træning og arbejdet med course management, samt det mentale aspekt, linkes til det tekniske arbejde.

Undervisningen vil også indeholde teoretiske forløb i forhold til grundprincipperne i golf – herunder indsigt i boldflugtslove mm. Der vil også blive lagt en del vægt på den fysiske træning i form af såvel grundtræningsforløb som individuelle styrketræningsprogrammer.

Besøg skolen her

Ingen relaterede nyheder