20 februar 2014 13:46

Dayz Rønbjerg tilbyder overnatning, transport og greenfee i forbindelse med European Tour – Made in Denmark

Forside Deals Dayz Rønbjerg tilbyder overnatning, transport og greenfee i forbindelse med European Tour – Made in Denmark
ANNONCE

I forbindelse med at European Tour – Made in Denmark afholdes på Himmerlands Golf & Spa Resort i uge 33, 2014 tilbyder Dayz Rønbjerg en European Tour-pakke. Dayz Rønbjerg tilbyder i perioden 14. – 17. august et unikt overnatningstilbud til alle med interesse i golf.

Skærmbillede 2014-02-20 kl. 13.40.51

European Tour pakken indeholder overnatning hos Dayz Rønbjerg, transport til og fra Himmerlands Golf & Spa Resort, hvor European Tour – Made in Denmark spilles, samt greenfee til Løgstør Golfklub.

Dayz Rønbjerg er beliggende tæt ved Himmerlands Golf & Spa Resort og er derfor en oplagt mulighed for overnatning, hvis man gerne vil følge begivenhederne på tæt hold.

Overnatningen vil ske i en af Dayz Rønbjergs seks hustyper, hvilket også inkluderer fri adgang til tropisk badeland, svømmehal og sportshal. Det er også muligt at besøge det store spa og wellness område.

Dayz Rønbjerg stiller en bus til rådighed, der kører til banen om morgenen og hjem igen efter runderne er slut. Man skal derfor ikke spekulere på kørsel og parkering ved banen, hvilket giver mulighed for at få en endnu bedre oplevelse. Det kræver billet at komme ind og se European Touren. Der er stadige ledige billetter, både partout- og endagsbilletter.

Løgstør Golfklub ligger ikke langt fra Dayz Rønbjerg og er en såkaldt Seaside golfbane, med udsigt til Limfjorden fra alle 18 huller. Banen er anlagt i et let kuperet terræn. Med placeringen mod Limfjorden udfordre vejret og specielt vinden spillet på banen, men også de ca. 60 bunkere og søerne er i spil på mange huller. For at spille i Løgstør Golfklub er det et krav, at man er medlem af en dansk eller en udenlandsk golfklub.

Dayz Rønbjergs European Tour pakke er altså et unikt tilbud til alle golfentusiaster, der ønsker at se de helt store stjerner tæt på, samt at gøre dem kunsten efter.

Læs mere om tilbuddet og book på www.dayz.dk eller ring på tlf. 70 23 20 30. Yderligere data om Dayz Resorts og Dayz Rønbjerg på www.dayz.dk

page1image24904

Ingen relaterede nyheder