Danskerne level & Woods til tops

Alles øjne var rettet mod Tiger Woods, da han i anden runde af US Masters endnu engang fandt sit grund-DNA frem. Tigeren brølede, og hyænerne flyttede sig. Han lagde ud i -2, og fra hul 15 stod der -6 på kortet, hvilket blev stående til der skulle skrives under. Dermed starter Tiger 3. runde tilhørende en kvartet af fire spillere, som alle er et enkelt frag fra førergruppen, der består af 5 spillere i -7, hvilket er historisk, da der ikke tidligere har været 5 spillere om toppen på anden dagen.

For danskernes vedkommende var der i anden runde også godt nyt. Thorbjørn gik et slag fremad, medens Bjerregaard holdte status-Q, med en runde i par. Begge gik i huset med scoren 2 under, og fortsætter på 3. dagen, med gode muligheder for at gøre sig flot bemærket ved årets Masters. Som bestemt ikke er den kedeligste selvom det er den yngste Major, med rødder tilbage til 1934.

VIDEO: Tiger kommenterer på 2. runde, hvor han blandt andet fortæller at han er OK, efter at han blev taklet af en vagt på banen.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Uden kategori og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.