Danskere slået på målstregen

Ludwig Nordeklint vandt Race to Himmerland og henviste Nicolai Tinning og Kasper Sørensen til andenpladsen. Ludwig Nordeklint vandt i flot stil Race to Himmerland 2017 efter en finalerunde i tre under par. Det gav en samlet score i 13 under par, og under dagens svære betingelser var det nok til at snuppe sejren ét slag foran Nicolai Tinning og Kasper Sørensen.

Ludwig Nordeklint vandt Race to Himmerland 2017 i samlet 13 slag under par.

Sidstnævnte Sørensen chippede i for birdie på 18. hul, og kan glæde sig over karrierens største ECCO Tour resultat. For Nicolai Tinning blev det endnu en “lige-ved-og-næsten” uge, og mon ikke formstærke Tinning er klar til at kæmpe med om sejren i Nordic Golf League Tour Final i næste uge i Kristianstads Golfklubb i Åhus i Sverige.

Victor Østerby slap med skrækken

Foruden dramaet om sejren bød Race to Himmerland også på drama i kampen om top-5 på GolfBox Nordic Golf League Ranking, hvorfra de fem bedste efter næste uges Tour Final er klar til European Challenge Tour fra næste sæson. Victor Østerby missede cuttet denne uge, og kunne se flere af sine nærmeste konkurrenter kæmpe med om pengene i Himmerland i dag.

Der resterer kun én turnering nu, og Østerby kan for alvor dufter Challenge Tour kortet.Heldigvis for Østerby faldt det hele godt ud for ham, og både Aksel Kristoffer Olsen, Niklas Lemke og Per Längfors forpassede muligheden for at rykke forbi den talentfulde Smørum-spiller. Og mon ikke Østerby sender en kærlig hilsen til både Nicolai Tinning og Kasper Sørensen, hvis flotte afslutning er kraftigt medvirkende til, at Østerby holdt norske Aksel Kristoffer Olsen bag sig på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

 

Også drama i Pro-Am konkurrencen

I Pro-Am konkurrencen var der også spænding til det allersidste. PTO – Teknik 2 bestående af Tommy Morgen og Nicolai Tinning løb dog til sidst med sejren i samlet 27 under par. Det var et slag bedre end North Watches & Jewellery bestående af Lars V. Jørgensen og Aksel Kristoffer Olsen.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.