Danmarks største golfklub styrker administrationen

Allerede pr. 12. februar dukker det første nye ansigt op i klubben. Det er Henrik Bjerring, der skal arbejde som Controller. Henrik har en solid baggrund på det økonomiske område efter mange års ansættelse som blandt andet afdelingschef og administrationschef i Nykredit Operations.

Tuula Undall (tv) er efter seks år som Golf Manager hos The Scandinavian blevet hentet til Smørum Golfklub for at arbejde med de samme områder. Hun tiltræder stillingen 1. marts 2018. Allerede 12. februar er der fornyelse i administrationen med Henrik Bjerring (th), der er ansat som Controller. Golf Manager Brian Stig Jørgensen får dermed styrket sin administration markant. (FOTO: FRANK UNDALL)

 

”Som regnskabsmand er jeg fokuseret på, at orden i bogholderiet er en dyd. Men det er også vigtigt, at få tallene til at tale. En af mine stærkeste sider er at præsentere tallene, så de nemt kan bruges som beslutningsstøtte for ledelsen”, siger Henrik Bjerring.

1. marts kommer der et nyt dagligt omdrejningspunkt for medlemmer og gæster. Det er Tuula Undall, som senest har været Golf Manager på The Scandinavian i Farum. Tuula har en baggrund i journalistik og kommunikation, og har siden 1997 været stærkt involveret såvel professionelt som frivilligt i golf. Det gælder for eksempel bestyrelsesarbejde i Københavns Golf Klub gennem 10 år, og siden 2006 også medlemskab af DGU’s bestyrelse.

”Medlemspleje, Company Days, koordination af samarbejdet mellem frivillige og klubbens administration er nogle af de opgaver, som jeg glæder mig meget til at tage fat på. Det bliver også inspirerende, at blive en del af det nye administrative team i Smørum Golfklub”, siger Tuula Undall.

Klubbens golf manager, Brian Stig Jørgensen, er begejstret for de nye medarbejdere.

”Henrik Bjerring bliver en solid styrkelse af vores administration. I dag er økonomien nødt til at være helt uden knaster, så der bliver finansielt overskud til at udvikle klubben med dyb respekt for de visioner, der er besluttet. Her kommer Henriks mangeårige erfaring fra Nykredit til at spille en rolle”, siger han.

”Når det gælder om at styrke den daglige drift og idéudvikle klubben har vi været heldige at kunne få fat i Tuula. Hun er selvkørende fra dag 1, og vi glæder os til at trække på hendes uvurderlige erfaring på alle områder”, siger Brian Stig Jørgensen.

Om Smørum Golfklub

Smørum Golfklub er landets største med 2.400+ medlemmer. Klubben har samtidig et af Nordeuropas største golfanlæg med 51 golfhuller og topmoderne træningsfaciliteter, herunder to-etagers overdækket driving range med den nyeste teknologi inden for TrackMan Range. Den danskudviklede sporingsradar giver øjeblikkeligt spilleren omfattende statistik på en smartphone app af ethvert slag på driving rangen.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.