Knas mellem region og Made in Denmark

Der er knas mellem region nordjylland og Made in Denmark Golf. Selve turneringen overlever, men Lars Larsen er vred, og truer med flytte turneringen væk fra region nordjylland, og helt til København, om nødvendigt.

Skærmbillede 2016-03-19 kl. 21.54.04

Egentligt ville det måske være en ide, at flytte turneringen til Storkøbenhavn – også selvom det følelsesmæssigt er lidt træls for en jyde som mig – men vi kommer nok ikke udenom, at der med en sådan turnering i hovedstanden, ville være mulighed for et større boost.

Nu er chancen/risikoen/muligheden der måske. For den største “driver” bag turneringen kunne fristes til at flytte turneringen væk fra nordjylland, på grund af den opståede tillidskonflikt mellem regionen, og de danske værter for Europa Tour-afdelingen, Made in Denmark Golf.

Det hele handler om et par støtte-milioner, som region nordjylland i følge JYSK´s Lars Larsen, nu løber fra.

Efter redaktionens udregninger, er det et så relativt lille beløb, at konflikten er i regionens dis-favør. De kunne antageligt sagtens tjene pengene hjem igen, og spiller dermed halv-højt spil, da regionen nu i værste fald kan miste turneringen, selvom det nok ikke just er sandsynligt.

Hele konflikten er bestemt ikke JYSK´s kop te. Og Lars Larsen kalder da også politikerne for løgnere. Manden er sur – og set ude fra kan man godt følge ham, hvis han havde en løbende aftale med politikerne.

HØR OG SE MERE OM SITUATIONEN I DETTE TV-KLIP

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.