Åben hus på skole med golf-linje

Onsdag den 13. Januar 2016 kl. 18.00 bliver der afholdt efterskolernes aften på Brøndby Idrætsefterskole. Der vil være information omkring golflinjen og selve skolen. Ligeledes vil der være mulighed for at få kigget lidt nærmere på golfsvinget, og så er der en stor chance for at gå hjem med et dusin Pro V1 bolde.

Skærmbillede 2016-01-07 kl. 22.27.53

Brænder du for golf? Ønsker du at udvikle dig selv sportsligt, fagligt og socialt sammen med en masse andre unge sportsfolk? Elsker du at være en del af et fantastisk fællesskab på en efterskole i særklasse? Så er Brøndby Idrætsefterskoles Golflinje lige noget for dig – og det vil

Vi gerne give dig chancen for at møde skolens, da du den 13. januar har du mulighed for at få et indblik i vores golflinje, på Brøndby Idrætsefterskole. Her vil der være informationer omkring dagligdagen på skolen, og selve golftræningen.

Ud over dette vil der være mulighed for at få kigget lidt på vinter-svinget, ved golf professionel og head coach i CGC golfklub, David Poke.

Medbring gerne et par jern og golfsko. Der vil også blive trukket lod på dagen om et dusin Pro V1 bolde blandt alle der møder op.

Se mere om vores golflinje på her.

Vi glæder os til at se jer

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.