-1 og -2 Danskerne slog banen!, Den er go´

Bare det at have dansk deltagelse ved US Masters er glæde nok i sig selv. Men når der så er to af slagsen er lykken vist gjort. Og når de så begge starter ud med at slå banen, ved man aldrig hvad der videre kan ske. 

Foto fra hambricsports. GolfSixes 2017

For det var lige præcis hvad henholdsvis Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen gjorde i første runde af, US Masters på den nærmest hellige Augusta-bane på den anden side af atlanten. Bjerregaard kom rundt i 2 under, medens Olesen gik runden i -1.

Særligt for Bjerregaard kom der grus i maskineriet, da han desværre ramte en kvinde på hul-4. Forud blev det til hele to birdies på de første tre huller. Men fra Tee-boxen ramte han altså en tilskuer, som angiveligt nu skulle have det godt igen. Men slaget gik på psyken, og hullet bød på et hak i lakken, med en dobbeltbogey på fjerde. Men Bjerregaard kom godt fremad, og kom ind i 2 under. Bjerregaards game-plan for runde 2 er, at fortsætte de gode takter, bevare det flotte drive krydret med  lidt skarpere putt og chip. Og

Thorbjørn Olesen har ligeledes lagt en fin gameplan, og fortæller til TV3 at han er glad for åbningsrunden. Hans gameplan holdt nogen lunde, så idag er planen lagt på samme vis, og så skal det sidste kicke-ind, for en endnu bedre score.

I spidsen er Koepka og DeChambeau i 6 under. Men ser vi bort fra de to danskere, var de flestes øjne nok rettet mod Tiger Woods. Han kom også rundt i -2, ligesom Bjerregaard, og her kan du høre hvad tigeren havde at sige til det resultat.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Uden kategori og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.